Enthousiasme over eerste gebruik Bouwtool

maandag 21 juli 2014 464x gelezen

Bouwer Trebbe Oost & Noord in Zwolle is enthousiast over zijn eerste ervaringen met Bouwtool. Als afnemer van de iPad-tool is het bedrijf in juni aan de slag gegaan met de warme opname (module 1) van Bouwtool.

Reden dat het bouwbedrijf Bouwtool wilde gebruiken, is een versnelling in het proces van opname bij de bewoners. Voor zowel medewerkers als bewoners is het praktisch en werkt het sneller dat de tool overzichtelijk is en makkelijk is in te vullen. Dit bespaart beide partijen tijd. Ook zijn de ingevulde gegevens direct digitaal beschikbaar en kunnen meteen door de klant worden ondertekend en per mail ontvangen. Trebbe overweegt om ook module 2 en eventueel 3 af te nemen.

 

DeltaWonen is positief

Woningcorporatie DeltaWonen, eigenaar van de woningen, is ook te spreken over de tool. Zij was in eerste instantie wat huiverig toen Trebbe de tool wilde gaan gebruiken. Dit is veranderd doordat corporatiemedewerkers met eigen ogen konden zien hoe Bouwtool in de praktijk werkt. Bewoners van het renovatieproject zijn eveneens positief over de tool. Het invullen van de opnamelijst, voorheen op papier, kan nu digitaal en veel sneller.  

 

In Kampen renoveert Trebbe samen met eigenaar DeltaWonen 21 woningen aan de Lamoraal van Egmondstraat. De woningen worden zowel intern als extern flink aangepakt.

Bouwtool is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.bouwtool.nl - alle rechten voorbehouden.