Bouwtool Nieuwsbrief 2021-1

Voorwoord

Voor veel mensen is 2020 een bijzonder uitdagend jaar geweest. Onze sector heeft gelukkig gewoon kunnen doorbouwen, met hier en daar simpele en af en toe ook mooie aanpassingen. Al met al een goede reden om 2020 af te sluiten en onze pijlen te richten op het nieuwe jaar. En laten we hier nu net wilde plannen voor hebben! 

Bouwtool 5 verkrijgbaar per 1-1-2021

De nieuwe bouwtool met alle nieuwe functionaliteiten is per 1 januari beschikbaar. Maak gebruik van deze mogelijkheden en dat zijn niet de minste. De nieuwe module ‘bewonerscommunicatie’ is daar een goed voorbeeld van; verstuur direct brieven, mailingen en SMS berichten naar de bewoners.

Ook zijn de rapportages flink aangepakt. Verstuur geautomatiseerd informatie naar al je bouwpartners en wekelijks naar je projectleider. Last but not least, plannen is nog nooit zo eenvoudig geweest met de nieuwe planningsmodule van de Bouwtool. Wil jij gebruik maken van onze nieuwe versie of meer weten over de nieuwe functionaliteiten, neem dan contact met ons op. 

Bewonerscommunicatie met de Bouwtool

Communiceren is een eitje met de nieuwe module ‘bewonerscommunicatie’ van de Bouwtool. Eindelijk is onze lange wens in vervulling gegaan; wij verzorgen de volledige bewonerscommunicatie  en hebben deze geïntegreerd in de Bouwtool. Zonder meerprijs maar met een enorme meerwaarde! Je kunt e-mailen, sms-en en brieven versturen en naast direct versturen kun je alles inplannen of zelfs koppelen aan de start/eind datum. Zoals alles bij de Bouwtool; snel en simpel!

Rapporteren 2.0

Rapportages maken is een belangrijk onderdeel van de Bouwtool. Alle data 1 keer invoeren en daarna voor iedereen een mooi overzicht. Waar het uitdraaien van de vragenlijsten al langer mogelijk is kun je nu meer, veel meer. Bij het inrichten van de Bouwtool maak je samen met je ketenpartners de informatiebehoefte inzichtelijk. Iedere dag worden alle ingevulde vragenlijsten direct verstuurd naar alle partners. Niet alleen in PDF, maar ook in Excel en zelfs in een draaitabel!! De werkvoorbereiding is nog nooit zo goed ondersteunt. 

Plannen met de bouwtool

Het is vanaf nu mogelijk om te plannen zoals er in de renovatie gepland wordt. De uitvoeringsplanning van een woning kies je vanuit een sjablonen bibliotheek en is in 3 minuten gemaakt. Niet bedacht door een programmeur, maar door een werkvoorbereider die dit dagelijks doet. Daarnaast plan je eenvoudig alle afspraken in en zie je deze meteen in je eigen agenda terug. De planning werkt samen met de andere modules. Zo kun je vanuit de planning direct naar de vragenlijst of oplevering. Wil je het helemaal compleet maken dan koppel je de communicatie er ook nog gewoon aan en krijgt de bewoner 2 dagen voor de opname automatisch een SMS.

Nieuwsbrief

Ook deze nieuwsbrief is nieuw. Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze laatste ontwikkelingen, maar ook van klantervaringen en leuke weetjes? Abonneer dan op onze nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen meldt je dan af.