Bouwtool’s laatste nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws omtrent Bouwtool, de laatste ontwikkelingen die we meemaken en geven we handige tips. Klik op een bericht om alles te lezen.

Nieuws

Bouwtool Nieuwsbrief 2021-1

Voorwoord Voor veel mensen is 2020 een bijzonder uitdagend jaar geweest. Onze sector heeft gelukkig gewoon kunnen doorbouwen, met hier en daar simpele en af en toe ook mooie aanpassingen. Al met al een goede reden om 2020 af te sluiten en onze pijlen te richten op het nieuwe jaar. En laten we hier nu […]

Bouwtool koppelen met Dropbox
Ontwikkelingen

Koppeling met Dropbox

Vanaf heden kunt u de Bouwtool koppelen aan Dropbox! Hiermee vult u bijvoorbeeld automatisch uw project archief en/of kunt u documenten delen met niet Bouwtool gebruikers.

Draaitabellen maken
Tips

Draaitabellen in Excel

Een techniek die veel mensen niet kennen, maar heel veel tijd kan besparen, zijn draaitabellen. Draaitabellen zijn vooral handig om snel en efficiƫnt een grote hoeveelheid informatie te analyseren. Maar wat doet u met deze data? Hoe kunt u hier snel inzicht krijgen in wat deze data u kan vertellen?

Nieuwe website Bouwtool
Nieuws

Nieuwe website

Welkom om de nieuwe website van de Bouwtool gemaakt in samenwerking met Farla Webmedia. Naast een nieuw en modern design, gaan we u via deze site informeren over de laatste ontwikkelingen in de Bouwtool.