Waarom Bouwtool?

Renoveren is anticiperen

Door jarenlange ervaring in de renovatiebranche, weten wij als geen ander met welke uitdagingen u te maken krijgt tijdens een renovatieproject. Zo voorspelbaar als een nieuwbouwproject kan zijn, zo onvoorspelbaar kan een renovatie zijn. Van constructies gebouwd door de bewoners tot bedreigde diersoorten in de spouw. Wij weten dat een uitvoerder tijdens een renovatie veel touwtjes in handen heeft en ondersteunen hem door overzicht te geven en communicatielijnen te verkorten.

Waarom kiezen voor Bouwtool

Van de uitvoerder, voor de uitvoerder

Een uitvoerder vroeg ons jaren geleden een oplossing te bedenken voor het papierwerk dat komt kijken bij een renovatieproject. Bestaande tools waren vooral gericht op het delen van documenten en sloten onvoldoende aan op de specifieke kenmerken van een renovatieproject. Zo ontstond Bouwtool. Dé projectmanagement tool voor de registratie van het gehele renovatieproces, van opname tot en met oplevering.

Beter samenwerken met de gehele keten door actuele informatie, met als resultaat

Volledig projectregistratievan opname tot en met financiële afhandeling, in samenwerking met al uw partners

Een succesvol renovatieproject staat of valt met goede ketensamenwerking.Bouwtool ondersteunt u hierbij door de beschikbare informatie real-time beschikbaar te stellen binnen de keten. Alle partners, van opdrachtgevende partij tot onderaannemer, hebben toegang tot de projectdatabase. Doordat wij zelf jarenlang gewerkt hebben in derenovatiebranche, kunt u in Bouwtool uw gehele projectregistratiekwijt. En mist u iets, dan maken we dit voor u. Welke modules u gebruikt, bepaalt u zelf. Alle data legt u on-site vast op uw mobiele apparaat. Deze informatie is direct inzichtelijk voor alle ketenpartners. Zo reduceert u faalkostenen communicatieruis. De echte kracht van Bouwtool is dat u niet enkel data kunt vastleggen, maar ook kunt samenvatten, groeperen, bewerken en communiceren. Hierdoor mailt u bijvoorbeeld heel gemakkelijk bestellijstennaar uw partners, op basis van de antwoorden uit de warme opnames. Of nog efficiënter, laat uw onderaannemer zelf de bestellijst ophalen uit Bouwtool. 

Onze tevreden klanten